Berts Glas

Byggnadsglas

 

Auktoriserat fönsterunderhåll & Renovering

Vi på Berts Glas är nu Auktoriserade på att underhålla och renovera fönsterbågar. Att rusta upp dina fönsterbågar gör inte enbart att de ser snyggt ut, du kan faktiskt spara värme och energi som försvinner från huset. Detta gör du med hjälp av energiglas. Energiglaset har en beläggning som gör att värmen håller sig inne istället för att försvinna ut ur huset.

Säkerhetsglas

För att vara säker mot olyckor med glas finns de mycket starka och säkra glas att använda. Säkerhetsglaset är skapat så att de är tåligare och ofarliga om de går sönder. Ett exempel är på detta är härdat glas som ser ut som ett vanligt glas men är 6 gånger starkare och när de går sönder så blir små bitar av de vilket gör att man inte kan skära sig på det.

 

Uterum

Uterum är också något som vi har att erbjuda. De finns några olika varianter att välja mellan, allt från oisolerat till isolerat stort som litet. Inne på verkstan finns montrar som visar lite hur de kan se ut. Kom in och berätta hur ni vill ha de så hjälper vi er att få ett helt personligt uterum precis enligt era önskemål.

 

Glas Räcken

För att få så mycket utsikt som möjligt så är Glas räcken den ultimata lösningen för dig. Det finns många olika lösningar på detta. Kontakta oss så får du veta mer.

Här nedanför finns en lösning som vi monterat för visning på firman så om inte bilderna räcker så kan du komma in och se dom i verkligheten. (klicka på dom för att få stor bild)

Design: Bilradiocentrum.